Çorum'da Elektrik Kesintisi

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş Çorum İl Koordinatörlüğü, kaliteli ve sürekli elektrik dağıtımı için yapılacak teknik çalışmalar nedeniyle programlı elektrik kesintisi uygulanacağını belirtti.

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş Çorum İl Koordinatörlüğü'nden yapılan açıklamada, kaliteli ve sürekli elektrik dağıtımı için, 13 Şubat Perşembe günü 07.00 ile 16.00 saatleri arasında DM-6/23 nolu trafo bölgesinde şebeke yenileme çalışması yapılacağını, bu nedenle Osmancık ve Varinli Caddeleri ile Tarakcı, Osmancık ve Selimiye Sokaklara elektrik verilemeyeceği bildirildi.

Açıklamada, aynı gün 09.00 ile 16.00 saatleri arasında da bakım onarım işleri kapsamında Fen Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi, Kredi Yurtlar Kurumu, Akşemsettin Öğrenci Yurdu ve Endüstri Meslek Lisesi Öğrenci Yurdu civarlarında kesintiye gidileceği bildirildi.

Yine 13 Şubat Perşembe günü 12.00 ile 17.00 saatleri arasında Yaydiğin bölgesine yerleştirilen beton köşkün devreye alınması ve bağlantı çalışmalarından dolayı Aliki Mahallesi, Eskiekin, Kazıklıkaya, Turgut, Hacımusa, Kutluca, Yaydiğin ve Karacaköy köylerine programlı olarak elektrik verilemeyeceği kaydedildi.
Açıklamada, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı kamu kurum ve kuruluşların yetkililerinin yanı sıra vatandaşların tedbirli olması istendi.
Kaynak: AA