Ak Partili Tanfer Kemerli, Kararlı

AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Tanfer Kemerli, yerel seçimlere az bir süre kala seçim çalışmalarına hız verdi.

Ak Partili Tanfer Kemerli, Kararlı
Önceki gün de yoğun bir programla ilçede temaslarda bulunan Kemerli, “Karşıyaka’nın 1 dakika bile kaybetmeye tahammülü yok. Eğer Karşıyaka’nın daha iyisini hak ettiğini düşünüyorsanız bize destek verin” dedi.


Her fırsatta öncelikli hedefinin Karşıyakalı seçmenin gönlüne girmek olduğunu söyleyen AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Harita Mühendisi Tanfer Kemerli’ye ziyaretleri sırasında AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema ve AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli de eşlik ettiler.

Ziyaretlerine Karşıyaka Devlet Hastanesi ile başlayan Kemerli, burada hastane yöneticilerinin ve hastaların sorunlarını dinledi. Hastalarla konuşan Kemerli, hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Karşıyaka’da her alanda olduğu gibi sağlıkta da ilklere imza atacaklarını söyleyen Kemerli, ilçede sağlık hizmetlerinin gelişeceğini belirtti.

31 MART SABAHI KARŞIYAKA İÇİN YENİ BİR DÖNEM
Karşıyaka’nın kayıp yıllarının çok fazla olduğunu belirten Tanfer Kemerli, Karşıyaka’nın mevcut yönetim anlayışını hak etmediğini söyledi.

Modern bir Karşıyaka için çalışacağını söyleyen Kemerli, “Öncelikli hedefim Karşıyakalı seçmenin gönlüne girmek. Daha sonra halkımızın oylarıyla Karşıyaka’da yönetime gelmek ve hizmet hareketini başlatmak istiyorum. Karşıyaka’da yapılması gereken çok şey var. Ben bu sorumluluğu üstleniyorum. Karşıyakalı bizi seçerse bu görevi layıkıyla yapacağıma inanıyorum. Karşıyaka’nın kaybedecek bir dakikası bile yok. Hangi partiye gönül verdiğinizi unutun, Karşıyaka’yı dolaşın. Yolda, statta, hastanede, çarşıda gördüklerinizi değerlendirin. Bu analizlerinize göre sizce de Karşıyaka daha iyisini hak etmiyor mu? Çöpler büyük bir sorun, her taraf kokuyor. Yağmur yağdığı zaman yollar kapanıyor. Sahil bandı yeterli kullanılmıyor. Bunların hepsi, belediyenin ufak tefek hemen çözebileceği sorunlar. Cumhuriyet mahallesinde imar sorunu var. Yollar yetersiz. Yangın olsa itfaiye ulaşamıyor. Kişi başına 7 metrekare alan olması gerekirken bu Karşıyaka’da 1 metrekare” dedi.

AK PARTİLİ OLMAYAN DA DESTEKLİYOR
AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Tanfer Kemerli, Karşıyaka’da son iki yılda 3 binden fazla haneyi ziyaret ettiklerini, çok güzel geri dönüşler aldıklarını söyledi.

Kemerli, “Zamanında başka partilere oy vermiş çok sayıda Karşıyakalı, AK Parti’nin hizmetlerini tercih ettiklerini, eğer Büyükşehir’de Binali Yıldırım aday olursa oylarını AK Parti’ye vereceklerini söyledi.

Öncelikle halkın gönlünü kazanmak istiyorduk, bunu başardığımızı düşünüyorum. İkinci etap ise Binali Bey’in projelerinden İzmir’in faydalanması. Binali Bey İzmir için şanstır, seçmen de böyle düşünüyor. Bu yüzden Karşıyakalının AK Parti’ye şans tanıyacağına inanıyorum. Artık korku duvarları aşıldı. İnsanlar siyasi korkularla boş vaatler peşinde olanlara değil, icraat yapanlara fırsat vermek istiyor” diye konuştu.

SAĞLIK OCAĞI PROBLEMİ
Hastane programının ardından Şemikler semtinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Tanfer Kemerli, esnafa hayırlı işler diledi. Şemikler İzban hattı çalışması dolayısıyla Yalı ve Şemikler semtlerinin birbirinden ayrıldığını ve beraberinde birtakım sorunlar açığa çıktığını söyleyen esnaf, Kemerli’ye yerel yönetimden yakındı. Vatandaşlar, semtlerin ayrılmasıyla sağlık ocağının Yalı tarafında kaldığını, bu yüzden Şemikler halkının sağlık ocağını kullanmakta güçlük çektiğini belirtti.

Konuyla ilgili yerinde inceleme yapan Kemerli, sorunun takipçisi olacağını söyledi.

Kemerli ayrıca Karşıyaka Nergiz Mahallesi Muhtarı Ayşen Özgen’i de makamında ziyaret etti. Nergiz Mahallesi’nin sıkıntılarını çok iyi bildiklerini söyleyen Kemerli, sorunları çözeceklerini, betonlaşmanın önüne geçeceklerini söyledi.

Son olarak Şemikler Fikri Altay Yali Mahallesi Dayanisma ve Güzellestirme Dernegi (SEFIAD) ziyaretini gerçekleştiren Tanfer Kemerli, burada da dernek üyeleriyle bir araya geldi.
Kaynak: İHA