Spor Toto 2. Lig

Kızıltepe Sivil Toplum Kuruluşları Platformu yönetimi, AK Parti ve Hür Dava Partisi'nin (Hüda-Par) seçim bürolarını ziyaret etti.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Platform Başkanı Mehmet Şerif Öter, yönetim kurulu olarak 30 Mart tarihinde seçime katılacak partilerin Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayları ile Kızıltepe Belediye başkan adaylarını ziyaret etme kararı aldıklarını ve bu ziyaretin bu karar çerçevesinde yapıldığını belirtti.

Öter, siyasi partilerin seçim bürolarına yaptıkları ziyaretlerde Kızıltepe'deki sorunların giderilmesini öngören tavsiye mahiyetindeki davetiye metnini belediye başkan adaylarına tebliğ ettiklerini ve kendilerine başarı dileklerinde bulunduklarını belirtti.

Seçim öncesi vatandaşa yapılan vaatlerin takipçisi olacaklarını dile getiren Öter, şöyle konuştu:
"Platformumuzun kararı çerçevesinde platform yönetimimizde bulunan 11 kişilik heyetimiz ile AK Parti ve Hüda-Par'ın il ve ilçe teşkilatlarını ziyaret ettik. Bu partilerden sonra Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yetkililerini ziyaret edeceğiz ve davetiyelerimizi kendilerine tebliğ edeceğiz. Amacımız ilçemizdeki problemleri kendilerine bildirmek ve seçimlerden sonra yapılıp yapılmadığını takip etmektir. Yapacağımız bu iş takibi ile vatandaşlarımıza verilecek sözlerin yerine getirilmesi ve onların rahata kavuşması içindir. Umarın belediye başkan adaylarımızdan hangisi seçilirse seçilsin vatandaşa verilen sözü yerine getirsin ve halk için çalışsın. Önümüzdeki ayın 15'inden sonra belediye başkan adaylarının belirleyeceği bir tarihte basın ile birlikte toplantıya davet edeceğiz. Bu toplantıda ilimiz ve ilçemiz için yapılacak projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunmayı hedefliyoruz."
Kaynak: AA