Chp Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Çilsal, Altınkaya'yı Ziyaret Etti

CHP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Osman Çilsal, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya'yı ziyaret etti.

Altınkaya, yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kayseri medyası mümkün olduğu oranda siyasi partilerin adaylarını takip etmektedir. Çok sayıda siyasi parti seçime giriyor. Bu yüzden meslektaşlarımızın adayların tamamını takip etmeleri çok zor. Çünkü aynı saatte birkaç olay olabiliyor. Bu nedenle siyasi parti ve adaylarımız bünyelerinde bir basın birimi oluşturur ve etkinlikleri medya kuruluşlarına ulaştırabilirlerse bunların haber olarak değerlendirilmesinde hiçbir şüphem yok" diye konuştu.

Osman Çilsal ise 1991 yılından beri aktif siyasetin içinde bulunduğunu anımsatarak, şunları kaydetti:
"Son günlerde medyaya çok büyük iş düşüyor. Hele hele bu seçimde. Bildiğiniz gibi büyükşehir belediyelerinin özellikleri ve hizmet alanları değişti. Bu kanunla beraber merkezi hükümete bile ihtiyaç duymaksızın belediye kadrolarının kendi işini yapabileceği bir yapı geliyor. Bunu iyi değerlendirmek lazım. Vatandaşlarımız bizim sosyal projelerimizi görünce mutluluk duyacaklar."
Siyasetcilerin hırçınlaştığı bir dönemde, herkesin hırsız denilerek, hain görülerek gündeme getirildiği bir dönemde, dengeyi kurmak için basın mensuplarına büyük görev düştüğünü ifade eden Çilsal, siyasetcilerin de mutlaka yakışanı yapması getektiğini söyledi.

Çilsal, "Bu vatan bizim, gidecek başka bir yerimiz yok. Ben bu amaçla aday oldum. Siyasi birikimim ve tecrübemle Kayseri'de sosyal belediyeciliği göstermek amacıyla geldim. Bilgi birikimimi paylaşmak amacıyla geldim. Adaylar arasındaki saygı ve sevgi ortamını en çok koruyan kişi biz olacağız" dedi.

Kaynak: AA