Atalay Açıklaması

CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay, “Cumhuriyet Halk Partisi sadece kendi başarısı için seçimlere katılır, hiç bir anlaşmaya, hiç bir uzlaşmaya ve hiç bir ittifaka girmez” dedi.

Atalay Açıklaması

İl Başkanı Mehmet Atalay, parti binasında düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalar yaptı. Canik ilçesinde bir başka adayı destekleyecekleri yönünde söylentilerin çıktığını hatırlatan Mehmet Atalay, “Cumhuriyet Halk Partisi sadece Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarısı için seçimlere katılır hiç bir anlaşmaya, hiç bir uzlaşmaya, hiç bir ittifaka girmez. 6 oklu bayrağı vardır. Seçimlere katılır ya seçimi alır ya da alabileceği alacağı en yüksek oyu alır. Dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partililerin başka bir adayı desteklemesi, başka bir adaydan partiden yana tavır alması hiç bir zaman söz konusu olamaz. Burada tek bir oy bile fazla almak Cumhuriyet Halk Partisi için onur meselesidir. Bunu bir kaç ilçe için söylüyorum ama özellikle Canik ilçemizde kim olduğunu bilmediğimiz bazı çevreler Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir başka partiden yana tavır alabileceğini söylüyorlar şiddetle kınıyorum bu söylentileri ve reddediyorum” diye konuştu.

30 Mart seçimlerinin geçmişteki gibi olmayacağını ifade eden Atalay, iddialı adaylarla seçime katıldıklarını sözlerine ekledi

Kaynak: İHA