Mhp Genel Başkan Yardımcısı Durmaz Manisa'da

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, "Bizim belediyecilik anlayışımızın özünde insan sevgisi ve Allah korkusu vardır" dedi.

Durmaz, Manisa Belediyesi tarafından yapılan Emekliler Parkı Yer Altı Otoparkı'nın temel atma törenine katıldı.


MHP'li belediyelerin hizmetleri aşk ile yaptığını dile getirerek, "Belediyecilik dokunmaktır, düşünmektir, hissetmektir, sorunlara odaklanmak, gülümseyen yüzdür" diyen Durmaz, belediyecilik anlayışlarının özetini teşkil eden bu sözlerin başarının da anahtarı olduğunu kaydetti.

Durmaz, şöyle konuştu:
"Tüm Türkiye'de belediyecilik alanıyla ilgili yoklamalarda MHP sosyal belediyecilik alanında diğer partilerin hepsinden önde çıkmaktadır. Bizim belediyecilik anlayışımızın özünde insan sevgisi ve Allah korkusu vardır. Biz kentin tüm imkan ve kalitesini vatandaşlarımızın yaşam standardını yükseltmek için kullanırız. Birileri biz bunları yaparken yolsuzluğun kitabını yazmaya başlamıştır. Bugün ortaya çıkan rezaletler kimseyi şaşırtmamalıdır."
Manisa Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Ergün ise 400 araçlık otoparkın 8 milyon 260 bin lira maliyetle Manisa Belediyesi'nin dev projeleri arasında yerini aldığını söyledi.

Konuşmaların ardından, MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz ve diğer protokol üyeleri tarafından otoparkın temeli atıldı. Törene MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay da katıldı.


Kaynak: AA