Eşref İşık, Yeniden Esnaf Odası Başkanı Seçildi

Diyarbakır'ın Silvan İlçe Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın Olağanüstü Genel Kurul'unda Eşref Işık, başkanlık için güven tazeledi.

Eşref İşık, Yeniden Esnaf Odası Başkanı Seçildi

Olağanüstü Genel Kurul, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanlığı Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıya, Diyarbakır Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Temsilcisi Mehmet Yeşilova, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkan Vekilleri Cahity Pekkolay, Mehmet Albayrak, AK Parti İlçe Başkanı Nedim Kılıçaslan, CHP İlçe Başkanı Abdullah Manaz, CHP Belediye Başkan Adayı Adnan Öncü ve üyeler katıldı.

Yapılan seçimlerde Eşref Işık yeniden başkan seçilirken, yönetim kuruluna ise Muhittin Kan, A. Gani Amaç, M. Rıdvan Gazanfer, Murat Gündüz, Mehmet Yücel ve Şah İsmail Işık seçildi.

Kongrede yeniden başkanlığa seçilen Eşref Işık, "Görüyorum ki Silvan esnafı, odasına sahip çıkıyor. Esnaflarımızın çoğu kongremize ilgi duyarak bizlere destek vermişlerdir. Esnaf camiası olarak yıllardır istediklerimizi başaramamamızın nedeni, böylesine birlik, beraberlik içinde hareket etmemizdir. Kongrenin hayırlı olmasını diliyorum. Her zaman eleştiriye açığız. Yaptıklarımla övünecek değilim. Hata yapmadım da demiyorum. Gün 24 saat, ben 25 saat emrinizdeyim" dedi

Kaynak: İHA