Çan’a Yeni Etkinlik Merkezi

Çanakkale’nin Çan ilçesinde, Belediye tarafından İlçenin Fatih ve Atatürk Mahallelerinin kesiştiği yere yapılan Nadir Pazarbaşı Düğün Salonu ve Etkinlik Merkezi ile Mahalle Konağı yapılan törenle hizmete girdi.

Çan’a Yeni Etkinlik Merkezi

Açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayarak, halk oyunları gösterisiyle devam etti. Çan Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, Belediye Meclis üyeleri ve Çan halkının katıldığı törende Açılış konuşmasını yapan Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, konuşmasında düğün salonunun ve Mahalle Konağının özelliklerinden bahsederek, bundan sonra Fatih-Atatürk Mahalle muhtarlıklarının buradan hizmet vereceklerini belirtti.

Başkan Kuzu, katılımları için vatandaşlara teşekkür ederek başladığı konuşmasında “İşte bizim farkımız bu, değerli dostlar. Biz söz veririz, yaparız .Temeli atarız, binayı dikeriz. Öyle bir işi yıllarca süründürmeyiz. 5 yıldır Çan Belediyesi’nin yaptığı projeleri herkes konuşuyor, herkes biliyor. Çan Belediyesi düğün salonumuzda açıldığı günden bugüne kadar bir çok etkinlik düzenlendi.

Şehir dışından bir sürü misafirimiz geldi ve herkes bize ‘Büyük şehirlerdeki binalar gibi bina yapmışsınız’ dediler. ‘Çanakkale’de böyle bir salon yok’ dediler. Elbette yapacağız. Çanımızın insanının büyük şehirlerde yaşayanlardan neyi eksik?” dedi.

Başkan Kuzu, açılan salonun fiyatlarının diğer salondaki kadar ucuz olacağını özellikle vurgulayarak, “Zengini fakiri tüm hemşerilerimiz cemiyeti burada ucuz fiyatlarla yapabilecek. Aynı zamanda da bu salon etkinlik merkezi olarak hizmet verecek “dedi.

Açılışın ardından katılımcılara Pilav Ayran ikramı yapıldı.
Kaynak: İHA