Paris'te Yılbaşı 2 Bin Liradan Başlıyor

VIP Turizm Dış Turlar Direktörü Esra Abamor, yılbaşının perşembe gününe denk gelmesinin, özellikle tatillerini önceden planlayanlar için büyük bir avantaja dönüştüğünü ve müşterilerinin çoğunluğunu, cuma günü izin yapanların oluşturduğunu belirterek, "Yılbaşını, Avrupa'nın kalbi Paris'te karşılamak isteyenler için 4 günlük tur yaklaşık 2 bin TL'den başlıyor" dedi.

AA muhabirine yılbaşı tatili seçeneklerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Abamor, yılbaşını Paris'te geçirmek isteyen misafirlerin çoğunlukta olduğunu kaydederek, Londra, Belgrad ve Barcelona'nın da en çok talep alan destinasyonlar olduğunu ifade etti.

Abamor, "Bir klasik elbette ancak yılbaşını Eyfel Kulesi'nde, Thames Nehri'nde, Antik Roma'nın izinde Roma'da Aşk Çeşmesi'nde dileğini tutarak veya Barcelona'da Gaudi'nin eserlerinin ışıltısında geçirmek hala hiçbir yerde bulunamayan bir keyif olarak değerlendiriliyor" dedi.

Kayak merkezlerinden Madonna Di Campiglio'nun da gözde yılbaşı destinasyonları arasında yer aldığını aktaran Abamor, hem kayak tutkunları için gözde bir mekan olması hem de yılbaşını karlarla kaplı bir destinasyonda geçirmenin her zaman cazip olduğunu dile getirdi.
Abamor, Ren Nehri yılbaşı turunun 6 gece 7 günlük bir gemi rüyası vaat ettiğini, Ren Nehri'nin en güzel bölgesinde, yemyeşil üzüm bağları ve şatolara bakarak geçirilecek bir yılbaşı gününün ardından yeni yıla girmenin oldukça ilgi çekici bulunduğunu vurguladı.
Abamor, 3 Kasım'da başlayan erken rezervasyon dönemiyle birlikte yılbaşı turlarına ilginin arttığını dile getirerek, turların çoğunun tükenmek üzere olduğunu ve Londra turunda kontenjanın dolduğunu ifade etti.

Yılbaşının perşembe gününe denk gelmesinin, özellikte tatillerini önceden planlayanlar için büyük bir avantaja dönüştüğüne işaret eden Abamor, müşterilerinin çoğunluğunu cuma günü izin yapanların oluşturduğu bilgisini verdi.

- "Fiyatı en yüksek olan paket 5 bin 623 TL ile Madonna Di Campiglio turu"

VIP Turizm Dış Turlar Direktörü Abamor, tatilcilere erken rezervasyon dönemlerini takip etmeleri tavsiyesinde bulunarak, "Biz de gerek web sitemizden, gerek gazete ilanlarından, gerekse birebir iletişim kurarak erken rezervasyon dönemlerimizi duyuruyoruz. Bu dönemlerde tatil satın almak misafirlerimize her zaman avantaj sağlıyor. Vize konusunda da danışmanlık yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Abamor, kayak turlarının yüksek sezon olması nedeniyle en yüksek fiyatlı yılbaşı turları arasında bulunduğunu dile getirdi. Fiyatı en yüksek olan paketin ve en çok talep alan kayak destinasyonunun Avrupa'nın en gözde kayak merkezi olan Madonna Di Campiglio yılbaşı turu olduğunu belirten Abamor, bunda, yakın uçuş mesafesinde bulunması, kayak dahil ve hariç paket seçeneği imkanı ve kayak sonrası yapılan sosyal etkinliklerin etkili olduğunu ifade etti.

Yılbaşını, Avrupa'nın kalbi Paris'te karşılamak isteyenler için 4 günlük tur fiyatının yaklaşık 2 bin TL'den başladığını belirten Abamor, tur fiyatlarına ilişkin şu bilgileri verdi: "Kontenjanı dolan 4 günlük Londra turu bin 963 TL'den, 8 günlük Madonna Di Campiglio turu 5 bin 623 TL'den, 4 günlük Belgrad turu bin 400 TL'den, 4 günlük Roma turu bin 681 TL'den, 4 günlük Barcelona turu bin 822 TL'den ve 7 günlük Ren nehri turu 5 bin 65 TL'den başlıyor.
Yılbaşını yurt içinde geçirmek isteyen tatilciler için ise Antalya ve Çeşme gibi gözde turizm yörelerinde özel indirimler sunduklarını belirten Abamor, müşterilerin her zaman güzel tatil anıları yaşadığı veya kendilerine tavsiye edilen Türkiye'nin en büyük tesislerinde yılbaşını geçirmeyi tercih ettiklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: AA