Ak Parti İzmir'de İki İlçe De Tamam

AK Parti İzmir İl Teşkilatında kongre mesaisi Çeşme ve Karaburun’la devam etti.

Ak Parti İzmir'de İki İlçe De Tamam

Beşinci olağan kongre sürecine giren AK Parti’de kongreler tüm hızıyla devam ediyor. 31 Ocak 2015 tarihinde gerçekleşecek İl Kongresi öncesi ilçe kongreleri devam eden İzmir teşkilatında Çeşme ve Karaburun ilçe kongreleri gerçekleşti. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, İzmir 1. Bölge Koordinatörü Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, İzmir Milletvekilleri, AK Parti İzmir İl Yöneticiler ve parti mensuplarının katıldığı kongrelerin ardından yeni Çeşme AK Parti İlçe Başkanı Alpaslan Ertürk olurken Karaburun’da mevcut ilçe başkanı Adil Soyer görevi, Ahmet Değirmenci’ye devretti.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Çeşme’nin İzmir’in gözbebeği olduğunu belirterek, “Çeşme’de AK Parti Bayrağı altında gece gündüz demeden hizmet veren tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz. Biz hizmet etmekten vazgeçmeyeceğiz. Burada inşallah yeni devlet hastanemizi en kısa zamanda hizmete geçireceğiz. Çeşme’de yaşayan dar gelirli vatandaşımızı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte sorunları çözerek ev sahibi yapacağız. AK Parti iktidarının hizmetlerinden Çeşme’de her zaman faydalandığı gibi faydalanmaya devam edecek. Çeşme’de siyaset yapan arkadaşlarım dik duracak. Ne kadar mahalle baskısı kurmaya çalışırlarsa çalışsınlar bizi asla yolumuzdan çeviremeyecekler. Değerli arkadaşlarım dik durmalıyız, kendimize güvenmeliyiz. Bizim çıktığımız yolda devlet millet için var. Ama önceki vesayet rejimlerinde millet devletin kuklasıydı. Biz bu yüzden güçlüyüz. Bizim arkamızda millet var. Bu millet bize siz yolunuza devam edin dedi.

Ben Cumhurbaşkanımı da sizden istiyorum, bu ülkenin geleceğini de size emanet ediyorum dedi.

Bu milletin temelini oluşturan bizler her zaman çok güçlüydük. AK Parti iktidarıyla da, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’la daha çok büyük fetihler yapacağız” dedi.

AK Parti İzmir 1. Bölge Koordinatörü Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, AK Parti’nin milletin derdiyle dertlenen bir siyasi parti olduğunu vurgulayarak, “Bizim partimizin kurucusu, liderimiz ve şuan ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediği gibi yenilik yönetmeye değil hizmetkâr olmaya hizmet etmeye geldik oldu. Hizmetkâr olmak bizim genlerimizde var. Ben diyorum ki önümüzde yeni bir yıl var 2015 yılında gerçekleşecek genel seçimler için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. 2015 yılında hem dünyada hem ülkemizde önemli gelişmeler gerçekleşecek. Diri, güçlü olmak için bizim halkımızın ve siz değerli teşkilat mensuplarımızın desteğine ihtiyacımız var. Halkın derdi ile dertlenmiş, 2023, 2071 gibi hedefleri olan, inanılan ve inanılacak olan AK Parti var. Diğer siyasi partiler Türkiye’nin derdiyle dertlenmiş değiller. 2015 Genel Seçimlerinde İzmir’den Ankara’ya ne kadar güçlü neferler gönderirseniz Türkiye genelinde AK Parti o kadar güçlü olur. İnşallah Sivil Anayasa dediğimiz halkımızın iradesinin tecelli edeceği gerçek Anayasa’nın hüküm sürebilmesi için mutlaka 330’u 367’yi aşan bir milletvekili sayısına ulaşmamız lazım. Bunun yolu da yenilenmeden geçiyor. Bu kongrelerimiz bunun için tarihi fırsatlar” ifadelerini kullandı.

AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli ise seçimlerin bayram, kongrelerinde şölen olduğunu vurguladı, “Biz AK Parti olarak bu şölenlerimizi hakkıyla gerçekleştirerek bugünlere geldik. Biz egemenliğin milletindir, insan sözde değil özde bizim yanımızda olacak dedik. İnsana hizmet etmenin ve millete dayanmanın ne olduğunu bu sürede öğrendik. Bunun sonucunda da insan için bu ülke için siyaset yapmanın ne olduğunu kanıtladık ve kanıtlamaya onurla devam ediyoruz. Bu yolculuğa başlarken bu yolculuğun lideri çok önemli bir sözle yola çıkmıştı, ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ dedi.

Bu yol haritasıyla da biraz daha oyumuzu artırarak, insana dokunmanın sonucunu halkımızın teveccühü ile yolumuza devam ediyoruz. 2015 seçimlerine giderken yeni heyecanla gidiyoruz. 2002’de belki çok küçük bir gruptuk ama her gün bu şemsiyenin altına yepyeni insanlar girdi. Herkesi kucakladık, bizimle yol arkadaşlığı yapmak isteyen herkesi kucakladık. Bu başarmanın ardında ki en temel sebep bizim birbirimize olan, muhabbetimiz saygımız, ben değil biz deme gücünü bulabilme gücünü bulabilme gücümüzdür diye düşünüyorum. Bizi bu ışığı veren ben değil biz demeyi öğreten Recep Tayyip Erdoğan’la yola çıktığımızın hep farkındaydık. Bu yolda gururla 2023 ve 2071 hedefimize devam edeceğiz. Bugün 5. Olağan Kongremizi yapıyoruz. Genel Seçimlere girerken yeni bir ışıkla yolumuza devam edeceğiz. Ben bu yolda bu ülkenin büyümesi için emekleri olan tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonrada bu yola devam edecek arkadaşlarımıza Allah yardımcınız olsun diyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA