Gaziantep'te Uyuşturucu Operasyonu

Gaziantep'te "Torbacı" tabir edilen kişilere yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 23 şüpheliden 11'i tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, elde ettikleri istihbari bilgiler doğrultusunda, kentin değişik bölgelerinde uyuşturucu satışı yapılan adresleri tespit etti.
Çevik kuvvet ekiplerinin de destek verdiği eş zamanlı operasyonda, "Torbacı" olarak tabir edilen 23 kişi gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şüphelilerin üzerlerinde, ev ve işyerlerinde yapılan aramada, 16 kilo 190 gram kubar esrar, 25 gram eroin, 12 gram toz esrar, 71 uyuşturucu hap, 315 fişek halinde satışa hazır esrar, 1 tabanca ve bu tabancaya ait 9 mermi ile 1 hassas terazi ele geçirildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından "Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan adliyeye sevkedilen zanlılardan 11'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Diğer 12 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Kaynak: AA