Eskişehir'de Ecrin'in Engelli Teyzesi Kayboldu

Eskişehir'de, 7. kattan düşen ve temizlik işçisi tarafından tutularak hayatı kurtulan Ecrin Esen'in (4) zihinsel engelli teyzesi Nurcan Geyik'ten (31) 4 gündür haber alınamıyor.

Ecrin'in annesi Yaşar Esen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, birlikte yaşadıkları kardeşi Nurcan Geyik'in zihinsel engeli ve tek gözünde görme engeli bulunduğunu söyledi.

Kardeşini en son Ecrin'in yoğun bakımdan çıkarıldığı gün gördüğünü anlatan Yaşar Esen, "Kardeşim Ecrin'i gördükten sonra teyzemin kızına gitmek üzere hastaneden ayrıldı. Oradan da 16.00'da ayrıldığını öğrendik. Daha sonra kendisinden haber alamadık. Yanında cep telefonu yok, kimliği de bende, çok merak ediyoruz. Durumu polise de bildirdik. Onlar da arıyorlar. Bir an önce kardeşimin bulunmasını istiyorum" diye konuştu.

Ecrin'in teyzesini "Aba" diye çağırdığını anlatan Anne Esen, "Daha önce de diğer kardeşim kaybolmuştu, 6 ay sonra bulduk. Yine aynı acıyı yaşamak istemiyorum" dedi.

Öte yandan Ecrin Esen'in yarın taburcu edileceği ve yaşadığı tramvayı atlatması için psikolojik destek verileceği bildirildi.

Kaynak: AA