Arguvan'dan Kısa Kısa

Arguvan Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, bazı okullarda incelemelerde bulundu, nakış sergisini gezdi.

Yosunkaya, beraberinde Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özmen Düz'le Arguvan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nün açtığı makine nakış kursiyerlerinin sergisine katıldı.

Bu tür eğitimlerin kadınlara sosyal bir ortam oluşturduğunu belirten Yosunkaya, belediyenin kursiyerlere yaptığı yardımlardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Kızıldaş da eğitim konusunda bütçeleri ölçüsünde yardımlarına devam edeceklerini belirterek, kadınların sosyal ortamlarda kendilerini eğiterek daha mutlu olacaklarını söyledi.

- Yosunkaya, okullarda incelemelerde bulundu
Arguvan ilçe Kaymakamı Yosunkaya, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Özmen Düz'le Atatürk İlköğretim Okulu ve İmam Hatip Ortaokul'nda incelemelerde bulundu.
Öğretmen ve öğrencilerle sohbet edip, sorunlarını dinleyen Yosunkaya, eğitimin önemine işaret ederek, okulların sık sık ziyaret edilmesi gerektiğini söyledi.

Sorunlara hep birlikte çözüm aranması gerektiğini vurgulayan Yosunkaya, okulların sorunlarıyla yakından ilgilendiğini söyledi.

Kaymakamlık olarak imkanlar ölçüsünde tüm okulların ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını, sorunsuz bir eğitim yılı geçirilmesini istediklerini anlatan Yosunkaya, "Özellikle öğrencilerin beklentilerini, öğretmenlerin sorunlarını yerinde tespit ediyoruz. Amacımız eğitimdeki başarımızı yukarılara taşımak" dedi.

Kaynak: AA