İki Dakikada 68 Cep Telefonunu Çaldı

Uşak'ta sabaha karşı bir cep telefonu mağazasında gerçekleşen hırsızlık güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Alınan bilgiye göre bu gün sabaha karşı saat 04.30'da İsmetpaşa Caddesi üzerinde Ali Haydar Utandı'ya ait cep telefonu mağazasında gerçekleşen hırsız olayı mağazanın güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
Görüntülerde elindeki çekiç ve bavulla cep telefonu mağazasının önüne gelen siyah montlu, beyaz pantolonlu başında bere bulunan ve beyaz atkı ile güneş gözlüğü kullanan bir kişi 04.33'de mağazanın önünde beklemeye başlıyor.
Elindeki bavulu mağazanın önüne bıraktıktan sonra etrafı gözetleyen kişi, bir süre sonra çekiçle mağazanın cam kapısını kırarak içeri giriyor.
Tezgahlardaki cep telefonları toplayarak bavula dolduran hırsız, 2 dakika içinde 04.35'de toplam 68 cep telefonunu alarak mağazadan ayrılıyor.
Mağaza Müdürü Ümit Kırmızı gazetecilere yaptığı açıklamada kentin en işlek caddesinde meydana gelen hırsızlık olayının kendilerini çok şaşırttığını belirterek "Mağazanın alarmı aralıkla çalıyor ancak hırsızlık olayı ancak 3 saat sonra fark ediliyor. yaklaşık 60 bin liralık zararımız var" dedi.

Emniyet yetkilileri ise hırsızlık olayıyla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.
Kaynak: AA