Canlı yayında kıyamet koptu

CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan "Şirin Payzın ile Ne Oluyor?" programına katılan Kanaltürk Ankara Temsilcisi Faruk Mercan ile Abdülkadir Selvi arasında tartışma çıktı. Programın moderatörü Şirin Payzın çareyi reklama gitmekte buldu.

Canlı yayında kıyamet koptu
Canlı yayında kıyamet koptu
2014 yılının değerlendirmesinin yapıldığı programda Faruk Mercan ile Abdulkadir Selvi arasından sert tartışmalar yaşanırken, karşılıklı hakaretler havada uçuştu.

Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı’nın 17 Aralık operasyonu kapsamında gözaltına alınmasının ardından duruşma görüntülerinin internete sızmasının konuşulduğu anlarda, Faruk Mercan ile Abdulkadir Selvi arasında sert tartışmalar yaşandı.

AĞABALARINA BİLE EYVALLAH ETMEM


Faruk Mercan, Abdulkadir Selvi'ye "Hükümet Komiseri" yakıştırması yapması sonrası başlayan tartışma, Selvi'nin Mercan'a verdiği sert yanıtla daha da alevlendi. Abdulkadir Selvi," Ankara'da adı Cemaatin yargı imamı olarak geçen şahıs bana gereksiz yere saldırdı. Ben değil ona, onun ağabalarına eyvallah etmem. Bana kimse had bildirmeye kalkışmasın" dedi.

STÜDYOYU TERK ETMEK İSTEDİ, PAZYIN ZOR ANLAR YAŞADI


Selvi’nin'haddini sana bildirim’ sözlerine Mercan,'terbiyesiz' diyerek stüdyoyu terk etmek istedi. Şirin Payzın ise tartışmanın büyümesi üzerine reklama gitmek zorunda kaldı. Reklam sonrası Faruk Mercan programa tekrar katıldı. Fakat Selvi ile tartışmanın devam etmesi üzerine programı tekrar terk etmek istedi. Diğer konukların ve Payzın’ın ortamı sakinleştirmesi üzerine Mercan programa devam etti.

BEYAZ GAZETE