Orhan Gencebay Beyaz Haber'e Konuştu!

Usta sanatçı Orhan Gencebay, Akil İnsanlar Heyeti'nden neden ayrıldığını Beyaz Haber'e açıkladı..

Orhan Gencebay Beyaz Haber'e Konuştu!
Orhan Gencebay Beyaz Haber'e Konuştu!
Arabesk müziğin usta ismi Orhan Gencebay Beyaz Haber'e çok özel açıklamalarda bulundu.

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay, geçtiğimiz günlerde Akil İnsanlar Heyeti'nden ayrıldığını açıklamıştı. Gencebay, heyetten ayrılmasının ardından çıkan asılsız haberlere büyük tepki gösterdi.

HEYETTEN NEDEN AYRILDI?

'Akil İnsanların yaptığı görev son derece onurlu, şerefli bir görevdir' diyen Gencebay, ''Benim bir hayli zamandır önemli kalp ritmi sorunum var. Bunu birçok defa söyledim. Beni takip eden gönül dostmarıma söyledim, çok iyi bilirler. Bu ritim bozukluğu bazen çok hat safhada olabiliyor ve çok yorucu olabiliyor sitreslerle de daha da gelişebiliyor. Ondan dolayı yapmak istemediğimi söyledim'' diye konuştu.

Gencebay açıklamalarına şöyle devam etti; Ama buna rağmen benim bir vatandaş olarak, sanatçı olarak, son derece duyarlı birisi olarak ülkem için, barış içini, vatanım için yapacağım ne varsa ben bunu akil olarak değil, yaparım dedim.

Zaman zaman çok üzüldüğümüz durumlar oldu ama ne yaptığımı bildiğim için, bu görevin ne olduğunu bildiğim için üzülmedim şerefli, onurlu bir görevdi. Ülkemizin her tarafına gidilerek halkımıza sorular soruldu. Halkımızın endişesi önerisi, korkusu yani ne duyuyorsa ne hissediyorsa o söylemler kaleme alındı. Tabi rapor olarak devletimize sunuldu...


YENİ ALBÜMDE BÜYÜK SÜRPRİZ!

Usta sanatçı Gencebay'ın yeni albümünde çözüm süreciyle ilgili ''Canım Türkiyem'' isimli bir de beste yer alıyor. Gencebay yeni bestesine klip çekeceğinin de müjdesini verdi.