Uzunköprü'den Kısa Kısa

Caner Bozacı, Uzunköprü Ülkü Ocakları başkanlığı görevini, Sait Erbaş'a teslim etti.

Erbaş, törende yaptığı konuşmada, çocukluğundan bu yana mensubu olmaktan şeref duyduğu ülkü ocaklarında bu göreve gelmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
Ülkü ocaklarının, Türk gençliğinin Türk-İslam terbiyesiyle yetiştiği, piştiği kutsal bir ocak olduğunu dile getiren Erbaş, şöyle konuştu:
"Yüce Allah'ın izniyle daha da ileriye taşımak için devraldığım bu bayrağı yere düşürmeyerek daha da ileriye taşıyacağıma söz veriyorum. Görev süresince de yapmış olduğu hizmetler için Caner Bozacı'ya teşekkür ediyor, benimle birlikte bu yolda yürüyecek olan arkadaşlarımın da Allah yar ve yardımcısı olsun diyorum."
Tören, yemin etmeyle sona erdi.


- KİZİK'ten UMYO'ya ziyaret

Keşan İzcilik İhtisas Kulübü (KİZİK) Başkanı Ali Milli, Uzunköprü Meslek Yüksekokulu (UMYO) Genel Sekreteri Seyfi Toprak'ı ziyaret etti.
Ziyarette, Milli ile bir süre sohbet eden Aktoprak, izcilikle ilgili çalışmaları dolayısıyla kulübü tebrik etti.
Milli ise KİZİK'in 2012 yılında kurulduğunu ve amaçlarının gelecek nesillere de izciliği aktarabilmek olduğunu ifade etti.

İzcilere çeşitli konularda kurslar verdiklerini, doğa sevgisi aşıladıklarını aktaran Milli, güzel projelere imza attıklarını kaydetti.

Kaynak: AA