Eskişehir'den Kısa Kısa

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, ev ziyaretlerine devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Üçtaş ve Kumru ailelerine konuk olan Başkan Ataç'ın ev ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet ettiği ve sorunları dinlediği kaydedildi.
Başkan Ataç'ın ilk ziyaretini İbrahim Üçtaş ve ailesine gerçekleştirdiği diğer ziyaretini ise 8. Uluslararası Pişmiş Toprak Sempozyumu çerçevesinde düzenlenen yemek yarışması mantı dalında birinci olan Nurcan Kumru'yu Uluönder'deki evinde gerçekleştirdiği kaydedildi.
- Tepebaşı Belediyesi'nde Fen İşleri çalışmaları
Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, Baksan Sanayi Sitesi'nde çalışmasına devam ettiği belirtildi.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, "Tepebaşı'nda el değmeyecek yer kalmayacak" sloganı ile çalışmalarına devam eden ekiplerin, Baksan Sanayi Sitesi'ndeki mesaisine devam ettiği aktarıldı.
Bu kapsamda, sanayi içindeki tüm yolların tekrar düzenlendiği ve bu sayede, kış şartlarında yolların en iyi şekilde kullanılabilir olmasının amaçlandığı kaydedildi.
- İki işletme daha Mavi Bayrak güvencesinde
Tepebaşı'nda güven ve kalitenin simgesi "Mavi Bayrak" düzenlenen törenle iki yeni işletmeye daha verildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tepebaşı Belediyesi'nde düzenlenen törenle bir alışveriş merkezi bünyesinde yer alan iki işletmeye Mavi Bayrak verildiği belirtildi.
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, düzenlenen törende "Mavi Bayrak Projesi'nin amacının vatandaşımıza hijyeni, kaliteyi ve çevreyi koruyan işletmelerin çağdaşlık örneği olarak Mavi bayrak ve bir belge ile Mavi Bayraklı işletme olduğunu ifade ediyoruz. Bugün 34 işletmemiz Mavi Bayrak kapsamında. Mavi Bayraklı işletmeler hem gıda sektörüne hem de berber, kuaförler gibi hijyen konusunda özen göstermesi gereken işletmelere veriliyor, Türkiye de nadir projelerden biri olan Mavi Bayrak projesi kentimizde katılımlarla devam etmekte ve vatandaşımızın bu konuda Mavi Bayraklı işletmeleri gönül rahatlığı ile tercih edebilirler" ifadelerini kullandı.
Başkan Ataç'ın daha sonra iki işletme yetkilisine Mavi Bayrak ve belgelerini teslim ettiği kaydedildi.
Kaynak: AA