Bilecik Ülkü Ocakları'ndan 'Ülkü'de Birlik' Programı

Bilecik Ülkü Ocakları Derneği tarafından, "Ülkü'de birlik" programı düzenlendi.

Bilecik Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Çakır, Bilecik Kültür Sitesi'nde, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda yaptığı konuşmada, birlik ülküsünü şiar edinenlerin, birbirlerine karşı mütevazi, dışarıya karşı ise kadife eldiven içinde demir yumruk olduklarını, bu yolda karınca misali mesafeler alınsa da yılmadan usanmadan birlik tutkusu heyecanıyla yeni ufuklara kanatlanmaları gerektiğini ifade etti.

Zulüm ve engellemelere karşı karşıya kaldıklarında dostlara verecekleri en güzel cevabın "dilde, fikirde ve işte birlik" olduğunu belirten Çakır, şöyle konuştu:
"Bu ülke tekrar gözlerimizin yerden kalkacağı ve ruhlarımızın dirileceği günü sabırsızlıkla bekliyor. Asıl sahiplerinin işbaşına geleceği arzuluyorum. Dalga dalga zulüm devam etse de, çaresiz mazlumların ahı göklerden ötelere yankılanıp, yeniden bu ülke bir olacak, diri olacak elbet. Ne yaparsalar yapsınlar bizi bize düşüremeyecekler. Ülkücüler zalime korku, mazluma umut olana kadar bu mücadele tükenmeyecek ve birlik günü bizim olacak, bundan ötesi her an alnımızda ne yazılıysa ona da razıyız."
Sanatçı Ozan Manas ile Ozan Arif Atılgan'ın türkü seslendirdiği etkinliğe, MHP Bilecik İl Teşkilatı, MHP'li il genel ve belediye meclis üyeleri ile ülkü ocakları üyeleri katıldı.

Kaynak: AA