Hüseyin Gülerce: Bu şerefsizce bir yalan

Fuat Avni'nin iddialarına gazeteci yazar Hüseyin Gülerce'den jet yanıt geldi.

Hüseyin Gülerce: Bu şerefsizce bir yalan
Hüseyin Gülerce: Bu şerefsizce bir yalan
Paralel yapının sosyal medya tetikçisi Fuat Avni, Türkiye'yi itibarsızlaştırmaya yönelik tweetlerine devam ediyor. Fuat Avni'nin son hedefi gazeteci yazar Hüseyin Gülerce oldu.

Yumurta hesap attığı son tweetlerinde Gülerce'nin savcılıkta, esnaf ve işadamlarında oluşan bir liste verdiğini ve buna göre yeni operasyon yapılacağını iddia etti. Bu iddiaya Gülerce'den jet yanıt geldi.

“HAYATİ TEHDİT ALTINDAYIM”
Sosyal medya üzerinden iddiaları yalanlayan Gülerce, tehdit altında olduğunu belirtti. Fuat Avni'nin kendisini hedef gösterdiğini yazan Gülerce, “Bu ismin bir şahıs olmayıp Pensilvanya merkezli istihbarat havuzu olduğu kanaati yaygındır. Yalanlara dayanarak benim savcılıkta, esnaf ve işadamlarının ismini verdiğimi, buna göre yeni operasyon yapılacağını iddia etmektedir.” dedi.

“BU ŞEREFSİZCE BİR YALAN”
Mesajına “Bu şerefsizce bir yalandır” diyerek devam eden Gülerce, “Pensilvanya beni hedef göstermektedir. Hayati bir tehdit altındayım. Türkiye'nin nasıl bir tehlike ile karşı karşıya olduğumuzu şimdi daha iyi anlıyorum. Allah korkusu kalmamış 'Paralel Yapı' her türlü provokasyonu yapabilir...” şeklinde devam etti.

Gülerce'nin tweetleri şu şekilde: