Çorlu'dan Kısa Kısa

Çorlu Belediyesi asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Ünal Baysan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, asfaltlama çalışmalarına Muhittin ve Kazımiye Mahalleleri'nde devam ettiğini söyledi.

Muhittin Mahallesi Santral Kavşağı'nda yapılan 3 katlı yeraltı otoparkının peyzaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından civarda asfalt çalışması yapıldığını belirten Baysan, şöyle konuştu:
"Yaprak ve Nuray sokaklarında da zeminin düzenlenmesinin ardından asfalt yapılacak. İlçede aciliyet durumuna göre birçok yerde eş zamanlı olarak asfaltlama çalışmaları yapılıyor. Ekiplerimiz, kış aylarına ve hava koşullarına aldırış etmeden asfaltlama çalışmalarına aciliyet durumuna göre devam ediyor. Bundan sonra da çalışmalar, en çok ihtiyaç duyulan yerden başlamak üzere sürecek."

- Çiçek ekimleri

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe genelinde park, meydan, refüj ve kavşaklara kışlık çiçekler ekiyor.
Belediye Başkanı Ünal Baysan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yılın dört mevsimi ilçe genelinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından hizmet ve çalışmaların sürdürdüğünü belirtti.

İlçede yeşil alanları kışlık çiçeklerden ektiklerini bildiren Baysan, şunları söyledi:;
"İlçede belirlenen ve ihtiyaç duyulan alanlarda çevre düzenlemesi yapıyoruz. Bunların yanında, bazı bölgelerde de kıç aylarına özgü çiçekleri ekiyoruz. Çorlu'nun birçok parkında ve meydanında bu çalışmalar devam ediyor. Çiçeklendirme çalışması yapılan bölgeler, yeni bir yüze ve daha estetik bir görünüme sahip oluyor.''
Kaynak: AA