Adilcevaz'da 'Uyuşturucu' Konferansı

Adilcevaz Emniyet Müdürlüğü, "uyuşturucu ve uyuşturucudan korunma yolları" hakkında konferans verdi.

Bitlis Eren Üniversitesi Adilcevaz Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonununda, KOM Şube Madde Kullanımı İle Mücadele Uzmanı Özgür Çiçek tarafından, madde kullanımı, alışkanlık sebepleri, korunma yöntemlerini öğrencilere anlattı.
Konferansta konuşan İlçe Emniyet Müdürü Davut Küçüker, 2013-2014 yılı eğitim öğretim yılının vukuatsız tamamlandığını söyledi.

Eğitim ve öğretim yılının daha güvenli geçmesi için İl Emniyet Müdürü Saim İşlek'in ilçeyi sık sık ziyaret ettiğini belirten Küçüker, kendilerinin de güvenli eğitim için gerekli önlemleri aldıklarını ifade etti.

Küçüker, yüksek okul ve lise öğrencilerine yönelik konferanslar düzenlediklerini belirterek, "Adilcevaz halkının bu öğrencilere sahip çıkması gerekir. Gurbetten gelen bu öğrenciler bizlere birer emanet. Onlara kendi evlatlarımız gibi sahip çıkacağız. Öğrencilerin de dışarıdan gelecek her türlü zararlı faaliyete ve alışkanlığa karşı kendini koruması gerekir" diye konuştu.

Adilcevaz Meslek Yüksek Okul Müdürü Murat Çelik ise tüm idareci ve eğitimcileriyle öğrencilere hizmet sunduklarını ifade ederek, duyarlılıklarından dolayı Emniyet Teşkilatına teşekkür etti.
Kaynak: AA