Uşak'taki Cinayet

Uşak'ta babasından kalan malların paylaşımı konusunda sorun yaşadığı kardeşi Tahsin K'yı öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Azmi K. tutuklandı.

Uşak Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından Uşak Adliyesi'ne sevk edilen ve savcılık sorgusu sonrası tutuklanması istemiyle nöbetçi mahkemeye gönderilen Azmi K. (54), tutuklanarak cezaevine konuldu.
Azmi K'nın ifadesinde Tahsin K. (53) ile babalarından kalan malların paylaşımı ile ilgili sorun yaşadıklarını, olay günü hakaret etmesi üzerine kardeşini sopayla vurarak öldürdüğünü. cinayetin ortaya çıkmaması için cesedini parçalara ayırdıktan sonra ormanlık araziye gömdüğünü söylediği öğrenildi.
-Olay-
Uşak merkeze bağlı Ortaköy'de yaşayan Tahsin K'dan haber alamayan yakınları, pazartesi günü kayıp olduğunu bildirmesi üzerine jandarma ve AFAD ekipleri arama çalışması başlatmıştı. Ekipler arama çalışmalarını sürdürürken ifadesine başvurulan Tahsin K'nın ağabeyi Azmi K, çelişkili ifadeleri nedeniyle sorguya alınınca kardeşini öldürdüğünü itiraf etmiş ve cesedi parçalara ayırarak orman alanına gömdüğü yeri göstermişti.

Kaynak: AA