Galip Derviş veda ediyor

Kanal D bir diziyi daha ekrandan kaldırıyor.

Galip Derviş veda ediyor
3 sezondur Kanal D'de ekrana gelen ve başrollerini Engin Günaydın ile Algı Eke'nin paylaştığı Galip Derviş, ekranlara veda ediyor. İki ünlü ismin yanında Ersin Korkut ve Orhan Güner'in de rol aldığı dizi tüm dünyada ses getiren 'Monk' adlı yapımın uyarlamasıydı.

Barakuda Film'in yapımcılığını üstendiği dizi Kanal D ekranında Pazar akşamları ekrana geliyordu. Sevilen dizinin yapımcılarından olan Mahmut Kayımtu, Galip Derviş'in 56. bölümüyle izleyicilerine veda edeceğini açıkladı. Galip Derviş adlı dizinin 56. bölümü ise Aralık ayının sonunda ekrana gelecek. Dizinin yayından kalkması ile birlikte Kanal D bu sezon 5. yapıtın ekran macerasına son vermiş olacak.

Eylül ayında yeni yayın dönemine başlayan Kanal D, daha önce Benim Adım Gültepe, Bana Artık Hicran De, Yalan Dünya ve Urfalıyım Ezelden dizilerini birbiri ardına yayından kaldırmıştı. Tüm bu dizilerin yayından kaldırılmasının sebebi ise reytinglerinin düşük olmasıydı.

Şeref Meselesi adlı dizinin de yine Kanal D tarafından yayından kaldırılacağı konuşuluyordu. Hatta dizinin 8. bölümünden sonra final yapacağı da söylentiler arasındaydı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Kanal D yönetimi ise iddiaların doğru olmadığını Şeref Meselesi adlı dizinin yayından kaldırılmayacağını belirtti.

Kanal D bu sezon en çok diziyi yayından kaldıran kanal olarak göze çarpmıştı. Urfalıyım Ezelden adlı dizinin yayından kaldırılmasının ardından İbrahim Tatlıses sosyal medya üzerinden bir açıklama yapmış''Herkesi irfan Şahin'i protesto ya davet ediyorum. Bizi abandone ettiler bu egolarını tatmin edemeyen yöneticiler.! Yuh. Şiir gibi yazılmış bir hikaye 'Urfalıyam Ezelden. Memleketimdir diye feryat etmiyorum. Ayrıca 'Benim Adım Gültepe'nin de arkasında durdum! E?? 'Urfalıyam Ezelden'in kadrosu bela, herkes bela oynamış. İçindeki dramı türküleri ben 'Urfalıyam' benim aklıma bile gelmedi böyle bir iş!' demişti. Dizi bu açıklamanın ardından Star TV'de yayınlanmaya başlamıştı.