Paralel örgüt üyelerini korku sardı!

Devletin içine sızan ve Cumhurbaşkanı dahil olmak üzere binlerce kişiyi dinleyip İsrail başta olmak üzere istihbarat servislerine gizli bilgileri gönderen paralel ihanet çetesi üyelerini korku sardı. Pensilvanyalı troll Fuat Avni, Ekrem Dumanlı ve birkaç Paralel militanın gözaltına alınacağını duyurmasının ardından örgüt üyeleri büyük bir endişe ve korku içine girdi...

Paralel örgüt üyelerini korku sardı!
Pensilvanya cemaatinin karanlık görünümlü troll'ü Fuat Avni, yarın Paralel Cemaat'in medya ayağına dönük dev bir operasyon yapılacağını iddia etti.
Zaman, Bugün ve Taraf gazetelerinin genel yayın yönetmenlerinin de aralarında olduğu 150'ye yakın gazetecinin gözaltına alınacağını öne süren Fuat Avni, "Kerim Balcı, Nuh Gönültaş, Adem Yavuz Aslan, Erhan Başyurt, Bülent Keneş Mehmet Baransu ve Emre Uslu listede" dedi.

İşte Paralel'in "biz demiştik bizi alacaklarını" propagandası yapmak için Fuat Avni'ye attırdığı tweetler:
Yarın yani 12 Aralık Cuma günü İstanbul, Ankara ve Malatya merkezli operasyonlar yapılacak.
Bunları haber yapan Kerim Balcı, Nuh Gönültaş, Adem Yavuz Aslan, Erhan Başyurt, Bülent Keneş Mehmet Baransu ve Emre Uslu listede.
Ayrıca Zaman, Bugün ve Taraf gazetelerinin Genel Yayın Yönetmenleri de göz altına alınacaklar listesinde.
Cemaat geneline yargı ayağı, medya ayağı, emniyet ayağı gibi geniş çaplı operasyon yapılacak.
Operasyon kapsamında gözaltına alınacak gazeteci sayısı 150'ye yakın.

GAZETECİ TOKATLAYAN EKREM'İN KORKUDAN NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI
Pensilvanyalı troll Fuat Avni'nin paralel örgütün medya ayağına operasyon yapılacağını duyurmasının ardından Ekrem Dumanlı'nın tansiyonu çıktı. Korkudan ne yapacağını şaşıran Dumanlı, Zaman gazetesinin önüne paralel örgüt üyelerini topladı. 17 ve 25 Aralık darbe girişimlerini yapan örgütün medyadaki organizasyonunu yürüten Dumanlı, gazetenin önünde toplanan küçük kalabalığa konuşma yaparken korkusu yüzünden okunuyordu.