Kars'ta Cinayet İddiası

Sarıkamış ilçesinde, bir haftadır haber alınamayan ve öldüğü belirlenen kişinin kayınbiraderi, katil zanlısı olduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 5 Aralık'tan bu yana haber alınamayan Necmettin P'nin (48) bulunması için çalışma başlattı.
Bu kişinin, en son kayınbiraderi M.U. ile görüştüğü bilgisine ulaşan ekipler, şüpheliyi evinde gözaltına aldı.
Zanlının, Necmettin P'ye ait araçla Soğuksu mevkisine doğru gittiklerini, bu sırada bir çeşmenin önünde durdurduklarını ve sohbet etmeye başladıklarını söylediği belirtildi.
Çeşmenin önünde eniştesinin kendisine silah çektiğini iddia eden M.U'nun, "şaka yapma" diyerek hamle yaptığı sırada ateş alan silahtan çıkan ilk kurşunun aracın kelebek camını kırdığını, ikincisinin ise Necmettin P'nin kafasına isabet ettiğini anlattığı öğrenildi.
Araçta ölen Necmettin P'nin cesedini ilçe çöplüğüne bıraktıktan sonra olay yerinden ayrıldığını, aracı yıkayıp silahı attığını ve pantolonunu da evde sobada yaktığını ifade eden M.U'nun, aracıyla aracıyla yeniden çöplüğe gittiği ve üzerine çöp atılan cesedin yandığını ifade ettiği bildirildi.

Bunun üzerine çöplükte arama başlatan ekipler, Necmettin P'ye ait olduğu düşünülen giysi ve kemer buldu.
M.U, emniyette işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
Kaynak: AA