Başkent’te Akıl Almaz Kurtuluş

Başkent’te freni boşalan iş makinası, ortalığı savaş alanına çevirdi.

Başkent’te Akıl Almaz Kurtuluş
Saniyelerle ölümden dönen 2 kişi, üzerlerine gelen kepçe ve otomobilden kaçış anı bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay, Çankaya İlçesi Dikmen Caddesi üzerinde meydana geldi. Dikmen Caddesi üzerinden seyir halinde olan Aytekin Demirel kontrolündeki 34 07 9852 plakalı iş makinasının frenleri boşaldı. Sürücü Aytekin Demirel, kepçeyi durdurmak için her yolu denedi. İş makinasını durduramayan Demirel, sağ tarafına yönelip kenarda bekleyen 06 AG 5369 plakalı otomobile çarparak önüne kattı. Kepçesine takılan otomobili metrelerce sürükleyen iş makinası iki otomobile daha çarptıktan sonra apartman boşluğuna düşerek durabildi. Kepçe sürücüsü kazadan yara almadan kurtuldu. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ekipleri, polis, itfaiye ekipleri sevk edildi. Büyük miktarda maddi hasar meydana gelirken 3 kişi de yaralandı.

2 kişinin ölümden saniyelerle kurtulduğu o anlar bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerde, 2 kişi kaza anından önde görüntüye girdiği görülüyor. Bir kişinin elinde boş damacana şişelerini otomobile bırakmak için yönelirken o sırada kepçenin otomobili sürükleyerek üzerine geldiğini gördüğü anda aracın bagaj kısmına kendini zor atarak kurtuluyor. Diğer kişinin ise son saniyede araçların çarpmasından kendini sağ tarafa kaçarak kurtulduğu görüldü.

Kaynak: İHA