Tütüncü Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ahmet Coşkun Bulut Ortaokulu, Fikret Haluk Saraçoğlu Ortaokulu ve Barak İlkokulu öğrenci ve öğretmenlerini Kepez Belediye’sinde ağırladı.

Tütüncü Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Belediyeyi ziyarete gelen öğrenciler ilk olarak Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Nikah Salonu ve başkanlık makamını gezerek belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Öğrenciler daha sonra meclis salonunda Başkan Hakan Tütüncü’nün misafiri oldular.

Öğrencilerle sohbet eden Tütüncü; eğitime çok büyük önem verdiklerini ifade ederek, çocukları ilgilendiren projeleri hakkında da bilgiler verdi. Tütüncü, “Çocuklar ve öğrenciler anne ve babalarının sözlerinden çıkmamalı ve onların sözlerini dinlemelidir. Ayrıca, öğretmenlerine de ayrı bir değer ve saygı duymalıdırlar. Öğretmenler bize okumayı, yazmayı öğreten, geleceğimize yön veren insanlardır. Onlar sizler için çalışıyor. Biz de sizler için çalışıyoruz. Sizin daha güzel bir Kepez’de yaşamanız için projeler üretiyoruz. Antalya’nın en büyük ve en özel kütüphanesini yapmak için çalışmalar yapıyoruz. Kütüphaneyi 2015 yılı içerisinde inşa edeceğiz. Bunlarla birlikte macera parkı, kaykay ve paten pisti de yapacağız.” dedi.

Başkan Tütüncü daha sonra tüm öğrencilere kitap ve Kepez Belediye Tiyatrosu (KBT) çocuk oyunu bileti hediye etti.
Kaynak: İHA