Mhp Sapanca İlçe Kongresi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sapanca İlçe Kongresi'nde Berat Taner güven tazeledi.

Genel kurulun açılışında konuşan İlçe Başkanı Taner, partililerin olurunu alarak tekrar aday olduğunu söyledi.

İlçe teşkilatı olarak kararları birlikte aldıklarını ve tek vücut hareket ettiklerini belirten Taner, "Ne bir küskünlük ne de başka bir olumsuzluğumuz yok. Bütün dava arkadaşlarımız burada. İlk göreve geldiğimizde de yalnız bırakmadılar, şimdi de bırakmıyorlar. Hepsine tekrar teşekkür ediyorum" diye konuştu.

30 Kasım yerel seçimlerini kaybettiklerini ancak tecrübe kazandıklarını vurgulayan Taner, konuşmasını şöyle tamamladı:
"Bize bu bayrağı bugüne kadar getiren partili büyüklerimiz, eski ilçe başkanlarımız ve yönetim kurulumuzla istişarelerde bulunarak ilçe başkanlığı için tekrar aday oldum. 30 Kasım'daki yerel seçimleri kaybettik ancak çok büyük tecrübeler kazandık. Seçim neden kaybedilir, nasıl kazanılır? Bu tecrübemizi inşallah önümüzdeki genel seçimlerde ve ondan sonra gelecek yerel seçimlerde Sapanca halkına hizmet olarak sunacağız. Görevimizde başarılı olacağız. Bize bu görevi layık gören tüm dava arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum."
390 delegeden 71'inin oy kullandığı seçime tek listeyle giren Taner, yeniden başkanlığa getirildi.

Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
Berat Taner, Ali Kemal Tıknaz, Gökhan Alemdar, Mete Kılıç, Levent Şirin, Mehmet Balkaya, Kürşat Hatas, Pınar Şirin, Mehmet Köroğlu, Sami Bahadır Çakmakçı, Ferit Hoş, Ahmet İlker Tantan, Türker Özbahçe, Ümit Barışcıl ve Murat Ersoy.
Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen kongreye MHP Sakarya Milletvekili Münir Kutluata, İl Başkanı Levent Bülbül, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: AA