Mhp Bayramiç İlçe Kongresi

MHP Bayramiç İlçe Kongresi'nde Ali İhsan İşŸcen üçüncü kez ilçe başŸkanlığŸına seçildi.

Bayramiç Belediye DüğŸün Salonu'ndaki kongrenin divan başŸkanlığŸını MHP Merkez Yönetim Kurulu ǜyesi Salih Dilek yaptı.
İlçe BaşŸkanı İşŸcen, yönetim kurulu üyeleriyle önemli işŸlere imza attıklarını, MHP'nin Bayramiç'te tarihi bir başŸarı yakaladığŸını söyledi.

Hedeflerinin partilerini ilçe merkezi ve köylerde yakaladığŸı oy artışŸını daha da yukarılara taşŸımak olduğŸunu aktaran İşŸcen, "MHP'nin genel seçimlerde hem Bayramiç'te, hem de LJanakkale'de birinci parti olmasını sağŸlayacağŸız. LJünkü ülkemizin ve insanımızın milliyetçi bir iktidara ihtiyacı vardır. Halkımızın bizlere ve partimize olan teveccühünü görmekteyiz. Bu amaçlara hizmet edecek partimizi Bayramiç'te birinci sıraya taşŸıyacağŸız" dedi.

KonuşŸmaların ardından yapılan seçimde İşŸcen ile Mustafa Uyanık'ın listeleri yarışŸtı. 292 delegeden 160'ının oy kullandığŸı seçimde İşŸcen 94, Uyanık ise 66 oy aldı.
Bu sonuçla İşŸcen, üçüncü kez MHP Bayramiç İlçe BaşŸkanı seçildi.
Yeni yönetim kurulu ise Ahmet ǖzkan, Ali LJakır, Ergün Kabadayı, Gürsel Akdemir, İlhan Arslan, İrfan Koyuncu, Kadir Dinç, Kazım Turan, Mehmet Durmaz, Mehmet Erdemir, Mehmet Girginol, Müjdat Tutkun, Sabri ǖzcan ve şžuayip BaşŸaran'dan oluşŸtu.
 
Kaynak: AA