Matso Üyelerine 'Etkin Satış Stratejileri' Eğitimi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Girişimcilik Akademisi tarafından oda üyelerine yönelik olarak "Etkin Satış Stratejileri Eğitimi" düzenlendi.

Matso Üyelerine 'Etkin Satış Stratejileri' Eğitimi

MATSO binasında Eğitmen İrfan Kaya tarafından verilen üç günlük eğitime 45 kişi katıldı.

13 başlıkta gerçekleşen eğitim sonunda düzenlenen törenle katılımcılara sertifikaları MATSO Meclis Üyesi Baykal Özden tarafından verildi.

Özden belge töreninde yaptığı konuşmada Girişimcilik Akademisi’nin oda üyeleri ve çalışanlarının kurumsal ve kişisel gelişimine katkı sağlamak amacıyla kurulduğunu belirtti.

Özden, "Girişimcilik Akademisi üyelerimizin ticari, ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişimine katkı sağlayarak, onların ekonomik hayatta gerektirdiği özelliklerle donatılmasını için kuruldu. Birim tarafından yıl içerisinde birçok panel konferans, sempozyum, toplantı ve kurslar düzenliyoruz. Bu eğitimlerden birisi olan Etkin Satış Stratejileri” eğitimini tamamlamış bulunmaktayız. Yoğun ilgi gören bu eğitimle üyelerimize katkı sağladığımız için mutluyuz. Aralık ayında ikincisini açacağımız eğitim, şimdiden yoğun ilgi görüyor" dedi.

İkinci eğitimin 16 Aralık tarihinde düzenleneceği belirtildi.
Kaynak: İHA