İhl’de Sona Gelindi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Mahmut Celaleddin Ökten İmam Hatip Lisesi’ni, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ve il yönetim kurulu üyelerine gezdirdi.

İhl’de Sona Gelindi

Hafız öğrencilere eğitim verecek olan Kepez Mahmut Celaleddin Ökten İHL’ni gezen İl Başkanı Köse ve il yönetim kurulu üyeleri, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve emeği geçenlere teşekkür etti. Olağanüstü bir eseri gezdiklerini belirten AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, “İçindeki kütüphanesi, okuma salonları, her kattaki laboratuarları ve son derece modern sınıflarıyla güzel bir eser inşa edilmiştir. Sadece hafızların okuyacağı eğitim göreceği bir okul ve aynı zamanda bir yurt inşaatı da yapılmış durumdadır. Bu okulun her taşında emeği olan Kepez Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü’ye de teşekkür ediyorum. En kısa zamanda tamamlanır ve eğitime açarız. Burada eğitim gören öğrencilerimizde vatanlarına milletlerine hayırlı birer birey olarak yetişirler. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yapılan eserlerin gerçekleşmesi kadar, tanıtımlarının önemine değinen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Bu tip eserler hepimizin ortak gayretleri ile vücuda gelen ve yıllar boyunca da milletimize, geleceğimize, gelecek kuşakların inşasına yarayacak eserlerdir. El ele verip bunları güçlendirmek çok önemlidir. Biz bu tesisi arkadaşlarımızın ve hayırseverlerimizin gayretleri ile bu hale getirdik. İnşallah bundan sonra buranın çok nitelikli bir eğitim yuvası olması açısından da gayretlerimizi sürdüreceğiz. Bugün il başkanımız çok büyük bir gönüllülük gösterdiler. Onları da bu konu hakkında bilgilendirdik. Fakat bu eserlerin yeterince tanıtımı olmadığı sürece, yapılan çalışmanın derinliği, boyutu ve ebadı çok anlaşılamayabiliyor. Bu gezi okulumuzun tanıtımı anlamında çok faydalı olmuştur” ifadesini kullandı.
Kaynak: İHA