Anadolu Partisi Didim’de Örgütleniyor

Didim’de 2 dönem Belediye Başkanlığı yapan Ünal Boztürk, Emine Ülker Tarhan’ın Genel Başkanlığını yaptığı Anadolu Partisi'nin kurucu ilçe başkanlığını üstlendi.

Anadolu Partisi Didim’de Örgütleniyor

Geçtiğimiz günlerde kuruluşu tamamlanan ve Emine Ülker Tarhan’ın Genel Başkanlığını yaptığı Anadolu Partisi Didim’de örgütleniyor. Anadolu Partisi Didim İlçe Teşkilatının kurucu İlçe Başkanlığını 2 dönem ANAP’tan Didim’de Belediye Başkanlığını yapan bir dönem MHP’den Belediye Başkan adayı olan, geçtiğimiz yerel seçimlerinde de AK Parti’den de Belediye Başkan aday adayı olan Ünal Boztürk, AK Parti’den istifa edip, Anadolu Partisi Didim İlçe Teşkilatının kurucu İlçe Başkanı oldu.

Boztürk kurucu İlçe Başkanlığı için ANAP’ın Eski Aydın İl Başkanlığını yapmış ve Anadolu Partisi kurucuları arasında yer alan Önder Nalıncı ile yine kurucular arasında yer alan Yunus Yunusoğlu’nun teklifinden sonra görevi kabul ettiğini söyledi.

Kurucu İlçe Başkanlığı listesini hazırladığını kaydeden Boztürk “Önümüzdeki hafta listeyi teslim edeceğim. Gerek ülke genelinde gerekse Didim’de bir siyasi boşluk vardı bizler onu dolduracağız. Didim’i değil tüm Türkiye’yi ana kucağı gibi Anadolu Partisinde kucaklayacağız. Partimizde genç isimler olacak ve bizler onlara ağabeylik yapacağız” dedi.

Boztürk AK Parti’den de istifa ettiğini belirterek, kurucu listeyi önümüzdeki günlerde kamuoyuna paylaşacaklarını söyledi.

Kaynak: İHA