Ak Parti’de İlçe Kongreleri Devam Ediyor

AK Parti’de Ulaş, Altınyayla, Akıncılar, Suşehri, Şarkışla, Gemerek ve Gürün ilçelerinin kongreleri yapıldı.

Ak Parti’de İlçe Kongreleri Devam Ediyor

Kongrelerde konuşan AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, “Partilerin Kendileri için, kendi iç dinamikleri için, hücrelerinin yenilenmesi, tazelenmesi için önemlidir. Biz bu kongreleri yaparak Gürün’de, hem Gürün’ün gündemini dolduruyoruz, hem istişarelerde bulunuyoruz, hem de 7 Haziran seçimlerine hazırlanıyoruz. Dolayısıyla hiçbir günü hiçbir saati boş bırakmadan, bu şekliyle, hem seçimlere hazırlanıyoruz, hem de ülkemizi ileriye götürüyoruz” dedi.

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin ise, “Türkiye’mizi, dünyada olması gereken noktaya getireceğiz inşallah. AK Parti kurulduğu günden bugüne kadar her zaman yeni medeniyetlerin inşası içerisinde olmuştur. Bu ülkeye maddi anlamda hizmet edeceğiz. Bu bizim siyasetimizin görevidir. Siyaset birilerini makam ve mevkiye getirmek değildir. Siyaset bizim anlayışımızda o ülkeye hizmet etmektir.” diye konuştu.

Milletvekili Ali Turan’da, AK Parti kongrelerinin hep şölen havasında geçtiğini, diğer partilerin kongreleri ise hep olağan üstü kongreler olarak yapıldığını söyledi.

Yapılan seçimlerde Ulaş'ta Ahmet Gençer, Altınyayla'da Osman Şahin, Akıncılar'da Eyüp Alkan, Şuşehrin'de Rüstem Yüce, Şarkışlada Abdurrahman Kılıç, Gemerek'te Hakan Bozbıyık, Gürün'de Sinan Eren Kırış ilçe başkanlığına seçildi.
Kaynak: İHA