İzmitliler İzmit’i Geziyor

İzmit Belediyesi’nin düzenlediği, ‘Kentim İzmitim’ gezileri İzmit’i tanıtmaya devam ediyor.


Belediyenin Eğitim Kültür Müdürlüğü Sosyal İşler Birimi tarafından, İzmitli vatandaşlara yaşadıkları şehri tanıma, kente ait olma duygusunu pekiştirmek amacıyla düzenlenen Kentim İzmitim gezileri devam ediyor. Gezilere katılan İzmitliler, İzmit’in bilmedikleri bölgelerini gezerek bilgiler alıyor.

Her hafta Çarşamba ve Perşembe günleri gerçekleştirilen ‘Kentim İzmitim’ gezilerinin bu haftaki misafirleri Solaklar ve Zeytinburnu mahallelerinde yaşan kadınlar oldu. Şirintepe mahallesinde, doğaya saygının ön planda tutularak yapıldığı İzmit Belediyesinin en prestijli projelerinden olan Ekopark'la başlayan gezi, tarih koridoru, kadın sosyal yaşam merkezinin gezilmesinin ardından Gölkaypark’ta ikram edilen çaylar ile sona erdi.

Kentim İzmitim gezisi sayesinden çok özel bir gün geçirdiklerini dile getiren kadınlar, “İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a bizleri düşündüğü, bize şehrimize değer katan bu özel mekanları görme şansı verdiği ve bu geziyi tertip ettiği için çok teşekkür ederiz. Gezdiğimiz her yer çok güzeldi” dediler.
Kaynak: İHA