Eşbaşkanlar Mahalle Meclisine Katıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı, Bağlar Belediyesi Eşbaşkanları Birsen Kaya Akat ve Eşref Güler ile beraberindekiler, 5 Nisan Mahalle Meclisi'ni ziyaret etti.

Eşbaşkanlar Mahalle Meclisine Katıldı

Basın ve Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün organizasyonu ile Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı, Bağlar Belediyesi Eşbaşkanları Birsen Kaya Akat ve Eşref Güler ile Halkların Demokrat Partisi (HDP) Bağlar İlçe Eşbaşkanı Nezahat Ülker, Diyarbakır Su Kanalizasyon İşleri(DİSKİ) Genel Müdürlüğü’nden Nadir Bingöl ve yöneticiler ile birlikte 5 Nisan Mahalle Meclisi’ni ziyaret ederek sorunları dinledi. Eşbaşkanlar ve beraberindekileri Mahalle Meclisi Eşbaşkanı İbrahim Duman ve yönetim tarafından karşılandı. Ziyarette dilek ve temennide bulunan mahalle meclisi Eşbaşkanı İbrahim Duman, mahalledeki asfalt, kaldırım ve temizlik ile ilgili sorunları dile getirerek bunun ilçe ve Büyükşehir Belediyesi tarafından giderilmesi konusunda talepte bulundu

Daha sonra konuşan Bağlar Belediyesi Eşbaşkanı Birsen Kaya Akat ise olaylar sırasında meydana gelen tahribattan dolayı mahalle meclisi’ne geçmiş olsun dileklerinde bulunarak eksikliklerin giderilmesi çabasında olacaklarını söyledi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı da 6-7 Ekim olayları sırasında onlarca insanın yaşamını yitirdiğini, halkın ve kurumların zarar gördüğünü ifade etti.

Anlı "Mahalle Meclisi’nin yıkılması nedeniyle büyük üzüntü yaşadık. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Her zaman halkın yanında olmaya devam edeceğim. 2-3 ayda bir mahalle meclisi ile bir araya gelip sorun ve sıkıntıları, eksiklikleri görüşeceğim" dedi.

Kaynak: İHA