Ücretsiz Kurslara Yoğun İlgi

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Adıyaman Gençlik Merkezi'nin düzenlediği ücretsiz kurslar yoğun ilgi görüyor.

Ücretsiz Kurslara Yoğun İlgi

Adıyamanlı gençlere gitar, bağlama, ney, keman, Türk halk müziği, hat ve tezhip, tiyatro, İngilizce, halk oyunları, kort tenisi, yağlı boya, kara kalem, döküm heykelcilik, on parmak klavye, bilgisayar işletmenliği, Osmanlıca, Arapça, diksiyon, ebru sanatı ve ahşap metal ve cam boyama kursları gibi farklı branşlarda ücretsiz kurslar düzenleyen Gençlik Merkezi'nin kurslarına yoğun bir katılım olduğunu belirten Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, çocuk ve gençlere yönelik düzenlenen kurslara yaklaşık 800 kişinin başvurduğunu söyledi.

Adıyamanlı gençlerin eğitimlerine ve gelişimlerine katkı sağladıklarını hatırlatan Bağcı, “Yeni yapılan Gençlik Merkezi binasında 20 ayrı branşta açtığımız ücretsiz kurslara gençlerimizin yoğun ilgisi bizleri mutlu ediyor. Sadece sportif aktivitelerle değil, aynı zamanda sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerle de gençlerimizin gelişimine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz” dedi.

Bağcı, ayrıca bu kurs ve etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen idareci ve eğitmenlere teşekkür ederek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.
Kaynak: İHA