Neden Kedicikler benim programıma çıkmıyor

Okan Bayülgen bu hafta konuk aldığı Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya'ya Kedicikleri kendi programına davet ettiğini belirterek " Kedicikler neden Seda Sayan ve senin programına çıkıyor, acaba Adnan hoca mı benim programıma gelmelerini istemiyor" dedi.

Neden Kedicikler benim programıma çıkmıyor
Neden Kedicikler benim programıma çıkmıyor
Okan Bayülgen bu hafta Dada programında ' Urfalıyım Ezelden' dizisi oyuncuları ve Beyaz TV'nin sabah haberleri sunucusu Tahir Sarıkaya'yı konuk aldı.

Bayülgen Beyaz TV sunucusuna'neden kediciklere senin proğrama çıkıyor' şeklinde sorusuna Tahir Sarıkaya,'Hukukumuz var programıma onda çıkıyorlar' dedi. Bunun üzerine Bayülgen,'Kedicikleri çağırdım, sonra ben geleyim dedim kediciklere' demesi üzerine Tahir Sarıkaya'Evlerine mi gideceksiniz' deyince Bayülgen, espiriye gülerek'Hayır, hayır... Kedi,ya ne tatlı adam' diyerek şeklinde cevap verdi. Bayülgen, kedicikler benim programıma gelecekti bende Adnan hocanın programına çıkacaktım. Ama benim gibi bir davetli alınmıyor, daha güzel kadınlar alınıyor. Herhalde Adnan hoca bu herif gelmesin demiştir' demesi kahkahalara neden oldu..

BAYÜLGEN BEYAZ TV SUNUCUSUNA ' GÖSTERI ADAMISIN' DEDİ

Bayülgen Beyaz TV sunucusuna olmayacak insanlara olmayacak sorular soruyorsun demesi üzerine, Sarıkaya şunları söyledi:

'Zekeriya Beyaz'ı yayına aldım. Bir şey söyledi sonra Twitterdan TT olduk. Aradı beni sana hakkımı helal etmiyorum dedi. Kimseye yaranamıyorum.. Konuklar birşey söylüyor. Sonra birşey söylüyorlar. Suçlu biz oluyoruz' dedi.

Tahir Sarıkaya haber programlarından reytingin kalkması gerektiğine vurgu yaparak,'RTÜK Başkanı olayım haber programlarında reytingi kaldırırım' demesi üzerine Bayülgen,'Çok sevdim bu adamı. Ama gösteri adamısın'dedi. Sarıkaya, doğru haber verince reyting gelmediğini anlatarak olumsuz haber verince reyting geldiğini dile getirdi.