Divriği’de Özel Eğitim Sınıfı Açıldı

Divriği Danacı Sadık Özgür İlkokulu’nda hizmet veren özel eğitim sınıfının ardından; Danacı Sadık Özgür Ortaokulu’nda da özel eğitim sınıfı açıldı.

Divriği’de Özel Eğitim Sınıfı Açıldı

Divriği Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aygün, Şube Müdürü Bilgin Çakmak, okul idarecileri, öğretmenler ve eğitim gönüllüsü Hüseyin Yılmaz ile yeni özel eğitim sınıfını ziyaret etti. Ziyarette temsili bir açılış töreni gerçekleştirildi.

Divriği Kaymakamı Kaya bir teşekkür konuşması yaparak: “Özel eğitim sınıfımızın önemine binaen ortaokul düzeyinde de açılması için çaba harcayan ve bunu gerçekleştiren çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İlkokul seviyesindeki özel eğitim sınıfının eğitim ve öğretime hazırlanmasında olduğu gibi; ortaokul seviyesinde de özel eğitim sınıfının fiziki donanımları eğitim sevdalısı hemşerimiz Hüseyin Yılmaz tarafından karşılanmıştır. Ayrıca Divriği Lisesinde her sene gerçekleştirilen bilim şenliğinin de sponsorluğunu kendisi yapmaktadır. Bu nedenle kendisini bir eğitim neferi olarak nitelendirmek en tabi hakkımızdır." dedi.

Kaynak: İHA