Ekranda görülmemiş 'Dersim' kavgası

Canlı yayındaki Dersim polemiğinde CHP'li Dilek Akagün Yılmaz ile tarihçi yazar Ayşe Hür arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Gerilim dinmeyince moderatör Didem Arslan Yılmaz reklam arasına gitmek zorunda kaldı.

Ekranda görülmemiş 'Dersim' kavgası
Habertürk'te Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Türkiye'nin Nabzı programına konuk olan CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan,,Tarihçi Yazar Ayşe Hür ve AK Parti Diyarbakır eski Milletvekili Abdurrahman Kurt ''Dersim Katliamı'' olarak bilinen Dersim olaylarını tartıştı.

Canlı yayındaki Dersim polemiğinde CHP'li Dilek Akagün Yılmaz ile tarihçi yazar Ayşe Hür arasında ilginç diyaloglar yaşanırken gerilim dinmeyince moderatör Didem Arslan Yılmaz reklam arasına gitmek zorunda kaldı.

SEYİT RIZA BAŞI ÇEKİYORDU...

Habertürk ekranları son günlerin en hararetli 'Dersim' tartışmasına sahne oldu. CHP'li vekil Dilek Akagün Yılmaz, o dönem devlete başkaldıran aşiret reisleri olduğunu söylerken, Seyit Rıza'nın bu olaylarda başı çektiğini ifade etti.

EKRANDA GÖRÜLMEMİŞ DERSİM KAVGASI
Seyit Rıza'nın İngilizlere yazdığı iddia edilen mektubu okuyan Akagün Yılmaz'a, tarihçi yazar Ayşe Hür karşı çıktı. Ayşe Hür ve Dilek Akagün Yılmaz arasındaki tartışma hız kesmeden devam ederken, kavgaya Abdurrahman Kurt da dahil olunca ekranda ipler koptu.

Ekrandaki 'Dersim' kavgası moderatör Didem Arslan Yılmaz'a zor anlar yaşatırken, moderatör Yılmaz çareyi reklama gitmekte buldu.

BEYAZ GAZETE