Dodurga Belde Belediyesi'ne Araç Alımı

Bozüyük ilçesine bağlı Dodurga Belde Belediyesi'nde 3 araç törenle hizmete girdi.

Belediye Binası önünde düzenlenen törene, AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, AK Parti Bilecik İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, il genel meclisi üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, burada yaptığı konuşmada, vatandaşa daha iyi hizmet edebilmek için belediye araç parkına yolcu otobüsü, evsel atık toplama aracı ve makam aracı olmak üzere 3 yeni araç kazandırdıklarını söyledi.

Merkezi yönetim ile yerel yönetimin bir arada çalışmasının meyvelerini almaya başladıklarını dile getiren Tuna, "Belde halkımız hizmetin en güzeline ve iyisine layıklar. Belde hamam tadilatımız bitti ve halkın hizmetine sunuldu. Beldemize 2 adet çocuk oyun grubu kurduk. Dodurga barajı ağaçlandırma ve okulumuza 1 milyon 250 bin lira maliyetli kapalı spor salonu proje çalışmaları devam etmektedir. Tüm arazi yolları ilk bakım çalışmaları bitirildi. Park proje çalışmaları devam ediyor" dedi.

Konuşmanın ardından AK Parti Bilecik Milletvekili Poyraz ve beraberindekiler, araçların kurdelesini kesti.
Kaynak: AA