Beyaz Karanfil reyting kurbanı

Büyük beklentilerle çekilen 'Beyaz Karanfil' dizisi reyting canavarının kurbanı oldu.

Beyaz Karanfil reyting kurbanı
Pana Film ile yollarını ayıran Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan Beyaz Karanfil dizisi için kolları sıvamış, büyük bir beklenti içinde de çekimler başlamıştı. İkili daha önce reyting rekorları kıran 'Kurtlar Vadisi Pusu' adlı dizinin senaristliğini yaptığı için seyircinin de diziden olan beklentisi artmıştı.

Güçlü bir kadro kurmak isteyen ve senaristliğin yanında yapımcılığı da üstenen Bahadır Özdener, Cüneyt Aysan ikilisi, Kenan Çoban, Hakan Boyav ve Ali sürmeli'ye de rol vermişti. Kurtlar Vadisi Pusu'da oldukça başarılı olan bu üç oyuncunun performansı Beyaz Karanfil'i kurtarmaya yetmedi.

Sezon başında atv'nin en iddialı dizileri arasında gösterilen dizi ancak 5 bölüm dayanabildi. Daha ilk bölümünde reyting şoku yaşayan yapım şirketi, diziyi Perşembe geceleri yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu'nun karşısına çekti. Ancak dizi yine de seyircinin ilgisini çekmedi. Beyaz Karanfil'in son bölümü reyting sıralamasında Total'de 23. olurken AB grubunda ise kendisine 36. sırada yer bulabildi. Bu sıralamanın ortaya çıkmasının ardından kanalın diziyi yayından kaldırdığı iddia edildi. Bu yıl dizilerden umduğunu bir türlü bulamayan atv, daha önce de Diğer Yarım, Üç Arkadaş ve Kalp Hırsızı adlı dizileri yayından kaldırmıştı.

Pana Film'den Cüneyt Aysan ve Bahadır Özdener ile birlikte ayrılan Raci Şaşmaz'ın da kardeşi Necati Şaşmaz ile küs oldiği iddia edilmişti