Yalan Dünya veda etti

90. bölümü ekrana gelen 'Yalan Dünya' ekranlara veda etti.

Yalan Dünya veda etti
Gülse Birsel'in yazdığı ve Beyazıt Öztürk ile başrolü paylaştığı 'Yalan Dünya' dizisi 90. bölümü ile birlikte ekranlara veda etti.

Reytinginin düşmesi nedeniyle son verilen dizi oyunculara veda yemeğinde bir araya geldi. Yemekte ev sahipliğini dizinin senaristi ve başrol oyuncusu olan Gülse Birsel üstenirken Gupse Özay, İrem Sak, Okan Çabalar, Azra Akın, Sarp Apak, Nil Karaibrahimgil, Serdar Erener, Halil Sezai gibi bir çok ünlü isimin yanında set ekibi de katıldı

Gülse Birsel daha önce de 'Avrupa Yakası' isimli dizide senaristlik ve oyunculuk yapmış o dizi de 'Yalan Dünya gibi büyük beğeni toplamıştı. Dizide usta oyuncular Gazanfer Özcan, Hümeyra, Ata Demirer, Hasibe Aren, Tolga Çevik, Engin Günaydın, gibi oyuncular rol almıştı.

13 Ocak 2012 tarihinde Kanal D'de yayınlanmaya başlayan 'Yalan Dünya' dizisinin müzüklerini de Nil Karaibrahimgil yaptı. İstanbul Cihangir'de iki uç ailenin komşuluğunu anlatan dizide ünlü komedyen Beyazıt Öztürk de büyük bir performans sergiledi. İki sezonun tamamında ekranlarda yer alan dizi üçüncü sezonunu tamamlayamadan ekrana veda etmek zorunda kaldı.

Yurtdışında da yayınlanan dizinin Türkiye'nin tanıtımına katkıda bulunduğunu belirten Kültür Bakanlığı dizi ekibine teşekkür plaketi verdi.

Dizinini ikinci sezonunda reytinginin düşmesi nedeniyle yayından kaldırılacağı idda edilmiş ama 'Yalan Dünya' 3. sezona da başlamıştı.