Malatya'dan Kısa Kısa

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Hatunsuyu Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunlarını dinledi.

Gürkan ve belediye başkan yardımcıları, Hatunsuyu Mahallesi'nde meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla buluştu. Mahallelinin sorunlarını dinleyen Gürkan, Hatunsuyu Mahallesini yaşanabilir, çağdaş ve modern bir mahalle hüviyetine kavuşturacaklarını belirtti.

Mahallenin temizlikle ilgili bir sıkıntısı olmadığını, yeni açılan alanlarla yol ve altyapı gibi problemleri bulunduğunu ifade eden Gürkan, ilgili kurumlarla koordinasyon içinde olduklarını, her kuruluşun kendine düşen görevi en güzel şekilde yapacağını ifade etti.


- DSİ Şube Müdürü'nden Başkan Polat'a ziyaret
Devlet Su İşleri (DSİ) Malatya Şube Müdürü Kenan Karabulut, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı ziyaret etti.
Polat, makamında gerçekleşen görüşmede, geçen hafta DSİ 9. Bölge Müdürü Okan Bal ile görüştüğünü ifade ederek, Beylerderesi Vadi Projesi, Gündüzbey-Yeşilyurt ve tarihi tren yolu arası Taşkın Koruma Tesisi ve Bostanbaşı Kanal Projesi ile ilgili görüşmelerin devam ettiğini belirtti.


- Gündüzbey Mahalle Muhtarı Balta'dan MASKİ'ye ziyaret
Gündüzbey Mahalle Muhtarı Mehmet Balta, Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir'i makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özdemir, "İlk ağızdan su ve kanalizasyon ile ilgili sıkıntılarını ilettiler. Gündüzbey'in 1. bölgeden çıkıp 3. bölgeye dahil olmasını istediler. MASKİ olarak bizler de yasal zemine bakarak soruna çözüm bulmaya çalışacağız" ifadesini kullandı.
Balta ise Gündüzbey Mahallesi heyeti adına Özdemir'e yeni görevinde başarılar diledi.
Kaynak: AA