İsabeyli 8. Cadde Yenileniyor

Nazilli Belediyesi, İsabeyli Mahallesi 8. Caddede yol bakım onarım ve alt yapı düzenlemeleri gerçekleştiriyor.

İsabeyli 8. Cadde Yenileniyor

İsabeyli Mahallesinde ikamet eden vatandaşların Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a İsabeyli 8. Cadde’nin yolların bozuk ve kullanışsız olduğunu ayrıca yağışlar sonrası cadde üzerinde su birikintilerinin oluştuğunu, yol kenarındaki açık olan çaydan da rahatsız olduklarını bildirdi. Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Başkan Yardımsı Mesut Erdemir ve Fen İşleri Müdürü İbrahim Topçu ile Ihlamur Konaklarının da üzerinde bulunduğu 8. Caddede incelemeler yaparak yol yenileme çalışmalarını başlattı.

Öncelikle mevcut yolun kenarından akan açık çayı kapalı sisteme dönüştürerek drenaj hattı oluşturmakla işe başlayan Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,430 metre beton büz döşeyerek oluşturdukları drenaj hattını Fatih Sultan Mehmet Caddesinde bulunan köprü menfezine bağladı. Drenaj hattının menfeze bağlanmasının ardından yüzey suyu yağmurlama hattı oluşturularak caddenin bordürleri çekilecek. Cadde zeminin kilitli beton parke taşı ile kaplanmasının ardından 8. Cadde düzenlenmiş şekli ile vatandaşların kullanımına sunulacak.

İsabeyli Mahallesinde gerçekleştirilen çalışmaları İsabeyli Mahalle Muhtarı Birkan Çelik ve Belediye başkan yardımcısı Mesut Erdemir, Fen İşleri Müdürü İbrahim Topçu birlikte inceleyen Başkan Alıcık Yerel seçimlerin ardından İsabeyli Mahallesinde ilk olarak yarım kalan çalışmaları tamamlamakla işe başladıklarını belirtti.

Başkan Alıcık “İsabeyli Mahallesinde vatandaşın istekleri çerçevesinde birçok çalışma yürüttük. Ekiplerimiz yerel seçimlerin ardından uzun zamandır burada çalışmalarda bulunuyor. İsabeyli güzide bir mahallemiz. Çalışmalarımızla vatandaşımızın sıkıntısını giderip sorunlarına çözüm getirebiliyorsak bundan büyük mutluluk duyarız” dedi

Alıcık, çalışmaların imkânlar çerçevesinde aralıksız süreceğini de sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA