Ak Parti Tepebaşı 3. Olağan Kongresi

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Halil Mazıcıoğlu, "Bizler hepimiz kardeşiz ve ülkemizin geleceği için hep birlikte katma değer ilkelerimizle hareket etmeye uğraşıyoruz" dedi.

Mazıcıoğlu, AK Parti Tepebaşı 3. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, AK Parti'de göreve ilçe başkanı olarak başladığını daha sonra ise il başkanlığı yaptığını söyledi.

Yaklaşık 2 yıldır TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu'nda görev yaptığını belirten Mazıcıoğlu, "Ocak ayında komisyon başkanımız Bakan Nihat Zeybekci'nin, bakan seçilmesinin ardından TBMM'de bir ilk yaşandı. İktidarımızın milletvekilleri ve muhalefetin oyuyla seçilen bir komisyon başkanıyım" diye konuştu.

Vatandaşların mecliste sürekli kavga olduğunu düşündüğünü söyleyen Mazıcıoğlu, şöyle konuştu:
"Belki meclise gelmeyen, bizleri sadece televizyonda gören kardeşlerimiz bizim her dakika kavga edip, birbirimize kötü söz sarfettiğimizi düşünüyorlar. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde böyle bir siyaset yoktur. Bizler hepimiz kardeşiz ve ülkemizin geleceği için hep birlikte katma değer ilkelerimizle hareket etmeye uğraşıyoruz."
Kongreye AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Salih Koca ve Ülker Can, AK Parti İl Başkanı Dündar ve partililer katıldı.

Tek liste olan kongrede AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Ertuğrul Dindar, güven tazeledi.
Kaynak: AA