Dost Meclisi Toplantısı Yeşilli'de Yapıldı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mardin Şubesi Dost Meclisi toplantısı Yeşilli İlçesinde yapıldı.

MÜSİAD Üyesi İşadamı Sadi Kerimoğlu ev sahipliğindeki toplantıda konuşan Yeşilli Kaymakamı Elif Canan Tuncer Ersöz, bu gibi organizasyonların toplumun kaynaşmasına olduğu gibi ilçenin gelişimine de önemli katkılarda bulunduğunu vurguladı.
İlçenin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimi açısından gerekli görülen her türlü proje ve yatırımın desteklediklerini söyleyen Ersöz, "Yeşilli'de tarım, hayvancılık, turizm ve lojistik alanında önemli bir potansiyel söz konusudur. Mardinli İş adamlarının Yeşilli'ye ilgisini arttırmak için gerekli her türlü yayın ve desteği vermeye hazırız" dedi.

Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir ise, Yeşilli'nin, her alanda gelecek vadeden ve spesifik özellikler taşıyan bir ilçe olduğunu, belediye olarak ilçede yatırım yapma arzusu içerisinde olan işadamlarına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Mehmet Ali Dündar da, Mardin'in sorunlarını ve potansiyellerini kamuoyuna paylaşmak için toplantıları ilçelerde yapma kararı aldıklarını belirtti.

Konuşmaların ardından Dündar katılımcılara plaket verdi.
Kaynak: AA