Ak Parti İl Başkanı Tanrıver Açıklaması

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, "Parti içi demokrasinin ve seçmenimizle bütünleşmenin en önemli temeli köy ve mahallerimizde atılmış olacaktır" dedi.

Tanrıver, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, 5.Olağan Kongre sürecinin başladığını söyledi.

Kongre takviminin 15 Eylül 2014 tarihinde başladığını belirten Tanrıver, "22 Şubat 2014 tarihinde il kongrelerinin sonuçlanması planlanıyor. Delege seçimleri partimizin ve toplumumuzun her kesimini kucaklayan adil bir anlayış ile tüzüğümüzde ve yönetmeliğimizde belirtilen kıstaslar ve ilkeler göz önüne alınarak gerçekleştirilecektir. Parti içi demokrasinin ve seçmenimizle bütünleşmenin en önemli temeli köy ve mahallerimizde atılmış olacaktır. Daha sonra kongre takvimine uygun olarak 1 Kasım-31 Aralık 2014 tarihlerinde ilçe kongreleri ve 22 Kasım 2014-22 Şubat 2015 tarihlerinde ise il kongreleri gerçekleştirilecektir" diye konuştu.

Basın toplantısına AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider ile AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve partililer katıldı.

Kaynak: AA