Elazığ'da korkunç kaza
Elazığ’ın merkeze bağlı Yazıkonak beldesinde gece saatlerinde meydana gelen kazada tanker sürücüsü hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri ve jandarma çalışma başlattı. Elazığ Belediyesi itfaiye ekipleri de olay yerine gelerek çalışmalara destek verdi.
“CEVİZ AĞACI 3 KİŞİNİN HAYATINI KURTARDI”
Kazada tankerin girdiği dükkanın üst katındaki evinde bulunan Nurettin Adağa (40), evinin önünde bulunan ceviz ağacının eşi ve çocuğunun hayatını kurtardığını söyledi. Ceviz ağacının bir nevi hava yastığı görevi gördüğünü aktaran Adağa, “Gece bir patlama sesiyle uyandım. Birkaç saniye sonra tekrar bir patlama oldu ve bulunduğum yerden sıçradım. Eşim ve 2 buçuk yaşındaki kız çocuğum büyük panik yaşadı. Aşağı indim ve kimyasal madde yüklü tankerin dükkana girdiğini gördüm. İlk başta LPG tankeri sandım, çok korktum. Araçta 2 kişinin olduğunu ve şoförün öldüğünü fark ettim. İlgili birimlere kazayı haber verdim ve kısa sürede çalışma başlatıldı. Kazanın gece saatlerinde meydana gelmesi büyük bir faciayı önledi” şeklinde konuştu.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
