Başkan Karaosmanoğlu Çocuklara Harçlık Dağıttı

Yuvacık Merkez Cami'ne torunları Halil İbrahim ve Yahya ile gelen Başkan Karaosmanoğlu, çocuklara bayram harçlığı dağıttı.

Başkan Karaosmanoğlu Çocuklara Harçlık Dağıttı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, her bayram olduğu gibi bu bayramda da çocukları sevindirdi. Başkan Karaosmanoğlu, bayram sevincini torunları Halil İbrahim ve Yahya ile birlikte yaşadı.

Yuvacık Merkez Cami'ne oğlu İsmail Karaosmanoğlu ve torunları Halil İbrahim ve Yahya ile gelen Başkan Karaosmanoğlu, Bayram sevincini torunlarıyla yaşadı. Kılınan Bayram Namazı'nın ardından vatandaşlarla sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra evine geçerek aile fertleriyle bayramlaştı.

Başkan Karaosmanoğlu, bu bayramda da geleneği bozmadı ve çocukları harçlıksız bırakmadı. "Çocuklar bayramın neşesidir" diyen Başkan Karaosmanoğlu elini öpen çocukların bayramını kutladı ve bayram harçlığı verdi. Daha sonra baba ocağına geçen Başkan Karaosmanoğlu anne ve babasının ellerini öperek bayramlarını kutladı.

Bayramların kardeşliğimizi pekiştirdiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, yarın saat 14.00'da Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan Kent Bayramlaşması'na tüm Kocaelilileri davet etti.
Kaynak: İHA